lauantai 2. marraskuuta 2013

Ennakkoluuloista

Tuula on 43-vuotias. Hän rakastaa lapsiaan enemmän kuin mitään muuta. He ovat hänelle kaikki kaikessa, ja siksi Tuula pitääkin huolen siitä, että heillä on aina kaikki hyvin. Joidenkin mielestä hän on jopa aivan liian ylisuojeleva heitä kohtaan, minkä takia häntä katsotaan hieman kieroon. 
Tuulan kuopus kuoli muutama vuosi sitten vain 16-vuotiaana liikenneonnettomuudessa.

Santeri on 26-vuotias. Myös hänelle perhe on tärkeintä. Hän viettää huomattavan paljon aikaa äitinsä luona. Hän soittaa äidilleen joka ilta varmistaakseen, että hänellä on kaikki hyvin ja kertoakseen, kuinka tärkeä hän on. Santeria pidetään kypsymättömänä ja usein häntä siitä piikitellään. 
Santerin isä kuoli hetki sitten pitkän ja tuskallisen sairastamisen jälkeen. Santeri lupasi isälleen pitää äidistä huolta.

Markus, 46-vuotias mies. Elämää täynnä. Ystävien mukaan niin rakastettava ja niin rakastava. Sosiaalinen, hauska ja puhelias. 
Markus teki itsemurhan muutama viikko sitten. Kukaan ei osannut aavistaa.

Tarinat ovat fiktiivisiä, mutta perustuvat tositapahtumiin. Niiden tarkoitus on saada huomaamaan, että emme koskaan voi tietää, mitä toiset ovat joutuneet kokemaan, ja millaisten asioiden kanssa joutuvat kamppailemaan. Vaikka olettamuksilla ei välttämättä pahaa tarkoittaisikaan, ne voivat silti satuttaa. Kaikelle on syy – myös toisten käyttäytymisille. Hyväksytään siis jokainen sellaisena kuin he ovat, ja rakastetaan kaikkia.  Rakastetaan myös niitä, jotka eivät rakkauttamme mielestämme ansaitsisikaan; he saattavat olla juuri niitä, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Kuva otettu Googlen kuvahausta.
(http://blogi.foreca.fi/)

Kuva otettu Googlen kuvahausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti